JOBOPSLAG

Studentermedhjælper til Boehringer Ingelheim Animal Health – Regulatory Affairs (RA) og Pharmacovigilance (PV)

Boehringer Ingelheim Animal Health Denmark A/S søger en studentermedhjælper til vores afdeling for Regulatory Affairs og Pharmacovigilance for veterinære lægemidler. Stillingen er vurderet til ca. 8-15 timer om ugen.

Dine opgaver
Du vil referere til lederen af afdelingen for RA/PV AH Nordics. Arbejdet vil primært bestå i at supportere vores RA-afdeling med administrative opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af markedsføringstilladelserne, såsom indtastning af produktinformation i relevante systemer, arkivering og lignende, og der vil ligeledes være forefaldende opgaver indenfor Er på vej!.

Synes du det lyder interessant, så kan du læse meget mere om jobbet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 4752 to the field below: