EAEVE-AKKREDITERING AFLYSES

OPDATERING OMKRING EAEVE-AKKREDITERING
fra Hans Henrik Dietz – School director Vetschool

Kære Alle

Vi har desværre været nødt til at aflyse den internationale EAEVE-akkreditering af Veterinærskolen, Københavns Universitet, som skulle have fundet sted i ugen 30 marts – 3. april. Aflysningen skyldes både de nationale restriktioner, som vi er blevet pålagt af den danske regering, og også de restriktioner som vores 9 mand store internationale team er blevet pålagt i deres hjemlande.

Stort set alt det forberedende arbejde er gennemført i løbet af det sidste års tid, og vi har fået oplyst, at teamet også er stort set færdige med deres forberedelser. Vi håber således på, at det vil være en relativ simpel opgave at genoplive processen, når vi får fastlagt en ny besøgsuge efter Covid-19 epidemien.

Mange kolleger og studerende har allerede tilkendegivet, at de var villige til at bistå ved møder og arrangementer under besøget. Ligesom mange har bidraget meget aktivt i de omfattende besøgsforberedelser. Og det er vi taknemmelige for.

Vi venter nu på, at epidemien har fundet et roligere leje, og daglidagen har indfundet sig. Og så snart vi derefter har fået sat en ny dato for besøget, vender vi tilbage med mere information.
Venlig Hilsen
Hans Henrik

I skal være velkomne til at henvende spørgsmål til formand@studmedvet.dk, hvor formanden vil gøre sit bedste for at svare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 3331 to the field below: