Galla Udvalget

Udvalget “VMF Galla” står for planlægningen og udførelsen af veterinærernes årlige gallafest, VMF Galla. Gallafesten afholdes hvert år den første lørdag i blok 2 og er en fest som mange ser frem til år efter år med lækker mad, vin, god musik og masser af dejlige stunder med vennerne væk fra bøgerne.
I udvalget er vi på for VMF Galla 2018 syv mennesker.
Der kan i udvalget være op til fire bosser og fire føl. Føllene er 2. års studerende som på 1. år efter at have været medhjælpere er blevet rekrutteret til at være galla-føl. Bosserne er det tidligere års føl som nu er ansvarlige for at planlægningen forløber så glat som muligt og forberede føllene på at overtage roret til næste år.
Galla udvalget er lille og har et begrænset antal medlemmer, men vi gør vores bedste for at give de studerende på veterinærmedicin en gallafest de aldrig glemmer.
Hvert år rekrutteres desuden op til 40 medhjælpere som er med til at sørge for servering, opsætning af pynt og oprydning i forbindelse med selve gallafesten. Deres belønning er et kig bag scenerne på en gallafest og en medhjælperfest som løber af stablen ugen efter.