INPUT

Formålet er at skabe kontakt mellem dig, som studerende, og veterinær relevante virksomheder. Arrangementet er opbygget som en messe, hvor virksomhederne betaler for at få en stand så de kan komme i kontakt med dig og fortælle om deres virksomhed.

Som INPUT arrangør har vi løbende møder ca. en gang om måneden indtil sommerferien og herefter har vi et møde om ugen op til INPUT messen. Opgaven, som INPUT-arrangør, består i at kontakte virksomheder og forberede selve INPUT messen og være til stede ved messen hele dagen.

Uanset om du er på første eller sidste år af studiet er Input relevant for dig. Du har her en enestående mulighed for at komme i kontakt med virksomhederne og høre hvad de kan tilbyde dig som studerende og nyuddannet. Du kan bl.a. tale med dem om muligheden for praktikpladser, bachelorprojekter, specialeprojekter eller job. Måske endda blive inspireret til hvilken retning du skal gå.

Hvis du gerne vil være med til at arrangere Input 2018, kan du sende en mail til input@studmedvet.dk og få mere information. Vi kan altid bruge en ekstra hånd til.

Hold jer opdateret på deres hjemmeside www.input09.wordpress.com/ 

INPUT1