Facebook

Følg VeterinærMedicinsk Forening på facebook. Her vil der være opslag om bl.a. arrangementer og generel information fra foreningen.

Siden her opdateres løbende med opslag fra facebook.

Fra d 7-20 august kommer der to russiske dyrlægestuderende til Danmark. Vi håber at der er et par danske dyrlægestuderende der har tid og lyst til at tage sig lidt af dem mens de er her.
Der er arrangeret nogle større ture for dem, så det handler mere om at vise dem byen, en café-tur e.lign, og fortælle dem lidt om hverdagen som dyrlægestuderende i Danmark. Det er helt op til jer.
De taler godt engelsk og skal på "seeing practice" på smådyrs- og stordyrshospitalet.
Skriv til os, så formidler vi kontakten.
vmf@studmedvet.dk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kære studerende,

VMF opfordrer alle til at gå ind og tjekke deres KU-indbakke, hvor der ligger en mail fra vores studieleder, Peter Holm. Mailen indeholder et spørgeskema der skal gøre os lidt klogere på vores uddannelse - Sammenhængen mellem optagelsesform, studerendes trivsel, personlighedstræk og udvikling af akademiske og professionelle kompetencer på veterinæruddannelse.

Vi håber virkelig at alle vil gå ind og bruge 10-15 min af deres dyrebare eksamenslæsningstid på at udfylde spørgeskemaet - brug det som en lille overspringshandling 🙂
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Hvad ville du lave om, hvis du kunne designe en helt ny veterinæruddannelse?
Flere fiskesygdomme eller færre forelæsninger?

Vi skal tilrettelægge en helt ny studieordning på veterinærmedicin. Det er i studieordningen, at alle vores kurser er fastlagt. Det gælder både, hvad vi skal lære, hvordan der undervises i det, og hvordan vi skal eksamineres til sidst. Du kan få muligheden for at være med til at designe en helt ny veterinæruddannelse ved at blive en del af den styregruppe, der skal lede den kreative fase i udformningen af den nye studieordning.

Du bliver en del af en styregruppe, der består af i alt 4 studerende (inklusiv studienævnets næstformand) og fem undervisere/forskere (inklusiv studielederen). Der afholdes ét møde hver 4-6uge. Arbejdet starter efter sommerferien og er færdigt ved udgangen af 2019 (Dimitterer du før da eller er du væk i dele af perioden kan en anden studerende indsuppleres). VMF kan love at det bliver både spændende og lærerigt at være med.

Er du interesseret - så tøv endelige ikke med at melde dig. Få (uforpligtende) nærmere info af VMFs Studenterpolitiske Ordfører, Esben Eriksen, ved at sende en mail til sqz319@alumni.ku.dk
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Så morgenfriske er vi til årets sidste morgenmøde 😉
Rigtig god sommer til alle vores medlemmer. Vi ses til rus-ugen ☀️❤️
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kære alle medlemmer, til sidste RSV annoncerede jeg officielt denne nyhed, men fordi jeg ville være sikker på at få den ud til så mange så muligt, får I den også lige her.
Det har været en fornøjelse at arbejde i VMF, som formand for jer. Ikke mindst på grund af de enormt professionelle mennesker jeg har kunnet kalde kollegaer og venner, som sekretariatet består af. Disse mennesker har jeg arbejdet sammen med i VMF-regi, i min tid som formand og jeg har ikke kunnet undvære dem med deres råd og indsigt. Dem vil jeg indledningsvis gerne takke for godt samarbejde og god ro og orden til morgenmøderne hver onsdag.
Da jeg sidste år overtog posten medbragte jeg en masse idéer og planer. De der blev ført ud i livet og den smule forandring de medførte, håber jeg man har kunnet mærke! Men det er nu derfor, at jeg med tilbageblik på dette, må indse, at den kampgejst har været stærkt dalende så det er gået ud over min glæde ved foreningsarbejdet, og studiet i det hele taget.
Jeg må derfor erkende at det ikke længere er det rigtige at fortsætte som formand, hvorfor jeg vælger at træde af. Dette betyder at vores næstformand, Ane Laursen Dahlkilde overtager mit sted som en konstitueret formand, indtil oktober hvor der til generalforsamlingen skal vælges en ny formand.
Jeg håber man kan finde forståelse for mit valg og tilbyder gerne en uddybende snak omkring selve valget og konsekvensen deraf.

Tak for denne gang.
Leon Jacobsen
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Har du brug for en velfortjent pause fra eksamens læsningen?
Er du nysgerrig på at vide hvordan fremtidens forskning ser ud, og hvordan vi som studerende skal leve op til samfundets stigende forventninger til os og universitetets forskere?

Så kom til debat om fremtidens forskning med uddannelses- og forskningsminister Søren Pind!
Det hele foregår på tirsdag d.13 juni, hvor vi starter med en kop kaffe kl.8.30, og debatten starter kl.9-11. Det vil være muligt at debattere med uddannelses- og forskningsministeren, samt direktør for Digitaliseringsstyrelsen og direktør for Sundhedsstyrelsen.

Hvis du har nogle synspunkter du gerne vil debattere, eller elsker en god diskussion, så kom frisk!

Læs mere i invitationen fra Akademisk Råd:
sund.ku.dk/nyheder/2017/06/kom-til-debat-om-fremtidens-forskning/
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del