Facebook

Følg VeterinærMedicinsk Forening på facebook. Her vil der være opslag om bl.a. arrangementer og generel information fra foreningen.

Siden her opdateres løbende med opslag fra facebook.

Har du en god ide eller vil du gerne inspireret til at få en god ide? Så kom med til Faggruppe Biomedicin's 1-dags-kursus!

Kvalificer din gode idé og lav en forretning ud af det!
Til trods for at der i disse dage tales en del om innovation i stort set alle medier, så er forståelsen af, hvad innovation egentligt går ud på knapt så stor. Masser af idéer genereres, men mange af dem er ikke tilpas konkrete eller målrettet specifikke markeder. Skyldes det, at idéen ikke er god nok? Eller er der andre faktorer, som har indflydelse på, hvordan idéer overlever, efter de er kommet til verden? Og hvordan stabler man en virksomhed på benene, der kan realisere idéerne? Disse og andre spørgsmål vil blive besvaret i dette 1-dags kursus, hvor vi fokuserer på, hvordan man kvalificerer sine idéer, og hvad der skal til for at modne dem til et godt salg eller en ny virksomhed.
Så har du en idé? Vil du vide mere om hvordan du kvalificerer din idé og laver den om til forretning? Så meld dig til vores innovationsdag den 15 september kl.8.30-16. Dagen vil foregå på DTU.
For program og tilmelding, skriv til Elisabeth Daldorph på: elisabethdaldorph@gmail.com
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kære alle heste-elskere! 🐴
Så har distanceverden igen brug for jeres hjælp. Vi har den 15. September 2018 brug for 3-5 dyrlægestuderende, der kan stå som skrivere for dyrlægerne når hestene skal i dyrlægekontrol.
Ridtet afvikles i Hedeland ved Roskilde.
Har du lyst til at være med, så send en sms til Katrine Nielsen på 26252901 og skriv i hvilket tidsrum du kan.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Der er stadig masser af øl billetter til vores tørstige medlemmer 🍺
I år har vi også besøg af en Tryg repræsentant, der kan fortælle om de fordelagtige tilbud du kan få gennem DDD
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kære alle. Jeg håber ikke dette opslag er helt fejlrettet, men send mig gerne det rigtige sted hen i så fald. Vi søger fra Institut for Klinisk Veterinærmedicin studerende der snart skal skrive speciale, og som kunne være interesserede i et pilotprojekt der skal undersøge forekomsten af parasitter i grønlandske slædehunde.
Hvis nogen kan henvise mig til FB-grupperne for de årgange der skal til at finde speciale, så ville det være meget prisværdigt!
Tak for opmærksomheden!
Dbh. Rikke Langebæk, Geoff Houser, Emilie A.- Ranberg m.fl.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kom og drik en øl med VMF og Tryg på fredag til fortovscafé!

VMF gentager succesen fra sidste år og uddeler igen i år gratis øl-billetter til vores dejlige medlemmer. I år bliver det sammen med Tryg, så der er øl-billetter til de første 200 VMF-medlemmer. Kom og vis dit studiekort med nyeste klistermærke. Skulle du stadig mangle klistermærke, er det også muligt at få i samme anledning 🙂

Har du mere lyst til en sodavand end øl, kan billetten i stedet byttes til en sodavand. Vi glæder os til at se jer!
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del