Facebook

Følg VeterinærMedicinsk Forening på facebook. Her vil der være opslag om bl.a. arrangementer og generel information fra foreningen.

Siden her opdateres løbende med opslag fra facebook.

Der er stadig masser af øl billetter til vores tørstige medlemmer 🍺
I år har vi også besøg af en Tryg repræsentant, der kan fortælle om de fordelagtige tilbud du kan få gennem DDD
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kære alle. Jeg håber ikke dette opslag er helt fejlrettet, men send mig gerne det rigtige sted hen i så fald. Vi søger fra Institut for Klinisk Veterinærmedicin studerende der snart skal skrive speciale, og som kunne være interesserede i et pilotprojekt der skal undersøge forekomsten af parasitter i grønlandske slædehunde.
Hvis nogen kan henvise mig til FB-grupperne for de årgange der skal til at finde speciale, så ville det være meget prisværdigt!
Tak for opmærksomheden!
Dbh. Rikke Langebæk, Geoff Houser, Emilie A.- Ranberg m.fl.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kom og drik en øl med VMF og Tryg på fredag til fortovscafé!

VMF gentager succesen fra sidste år og uddeler igen i år gratis øl-billetter til vores dejlige medlemmer. I år bliver det sammen med Tryg, så der er øl-billetter til de første 200 VMF-medlemmer. Kom og vis dit studiekort med nyeste klistermærke. Skulle du stadig mangle klistermærke, er det også muligt at få i samme anledning 🙂

Har du mere lyst til en sodavand end øl, kan billetten i stedet byttes til en sodavand. Vi glæder os til at se jer!
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Den Danske Dyrlægeforening søger studentermedhjælpere til Årsmødet 2018!

- Nu har du mulighed for at blive en del af noget stort!

Den Danske Dyrlægeforening skal bruge 25-30 hjælpere til at håndtere en række praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af foreningens årsmøde, der afvikles i sit nye format på Nyborg Strand torsdag den 27. til søndag den 30. september 2018.

Til gengæld for din hjælp, får du mulighed for at deltage i dele af et spændende fagligt program med inspirerende og dygtige foredragsholdere. Du får mulighed for at opleve, hvad der rør sig i foreningen, da du også kan deltage i medlemsmøder og generalforsamlinger og lytte til og deltage i diskussioner om aktuelle fagpolitiske emner og udfordringer. Du får dækket dine udgifter til forplejning og 2 overnatninger i delt 4 eller 5 sengs værelse. Du inviteres desuden til at deltage i årsmødemiddagen og den efterfølgende fest fredag aften. Transporten til Nyborg er for egen regning.

Du får et bevis på, at du har medvirket i afvikling af årsmødet, og at du har deltaget i dele af det faglige program, så du kan skrive det på dit CV.
Du har mulighed for at søge om at blive hjælper enten torsdag og fredag eller lørdag og søndag.
Du skal være medlem af VMF for at kunne søge om at blive hjælper. Studerende på kandidatuddannelsen vil blive foretrukket.

Er du interesseret i at blive en del af årsmødet?! TILMELDINGEN ÅBNER I DENNE UGE!

Initiativet med involvering af dyrlægestuderende ved DDDs årsmøde er støttet økonomisk af DDD, DA og alle DDDs Faggrupper.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

VMF Tasker og t-shirts til salg!!!!
VMF sælger stadig tasker til 375,-/stk. samt flotte t-shirts til 75,-/stk og poloer til 100,-/stk. (ideelle til
praktikophold). Du kan også købe bogen ”Saunders Comprehensive Veterinary Dictionary” for bare 50,-/stk,
så kig forbi i kontortiden hver tirsdag kl. 12.15-12.45.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del