Facebook

Følg VeterinærMedicinsk Forening på facebook. Her vil der være opslag om bl.a. arrangementer og generel information fra foreningen.

Siden her opdateres løbende med opslag fra facebook.

Løvspringsfest på skovskolen! Begrænset antal pladser - først til mølle.

D. 4/5 2018 kommer der en bus og kører os op til festlighederne på Skovskolen i Nøddebo. Skov- og Landskabsingeniørerne hører jo faktisk til Frederiksberg Campus og vil gerne hænge mere ud med os. Who can blame them? 😉 Det bliver med velkomstdrink, underholdning, lækker mad og god musik, overnatning, morgenmad og transport hjem igen dagen efter.

Læs nærmere omkring tilmelding m.m. på vores hjemmeside: www.studmedvet.dk/?p=66713
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kære VMF'ere!

Så har distanceriningen igen brug for jeres hjælp 😊.

Søndag den 15. april afholdes et distancestævne i Vestskoven. Sidste år havde vi ca 110 starter og der er run på fra morgen til aften.

Vi har klasser fra 7 km og helt op til 85km.
Det vil sige at der kommer ryttere helt fra bunden, der bare ønsker at have en god tur med deres ponyer til rutineret distanceryttere.

Opgaven der skal hjælpes til vil primært består i at være skriver for vores dyrlæger, men ønskes der anden opgave må i endelig sige til 😊

Skriv til Karen Thinmed en pb her på face www.facebook.com/533518263 eller på
vestegnsridtet@hotmail.com hvis du har lyst til at hjælpe os, med hvad tid du kan komme, og hvornår du skal gå. Der er fri mad og drikke hele dagen.

Vi er et super sjovt team, der elsker at afholde vores stævne😊.

MVH
Faggruppe Hest
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Så er medlemspuljen og kongrespuljen blevet givet til vores dejlige medlemmer. Husk næste ansøgningsfrist 5. November 2018. ... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Kære VMF-medlemmer,

Så nærmer dagen sig hvor VMF i samarbejde med DDD afholder en A-vej, nemlig på fredag d. 16. Marts!

I den sammenhæng glæder vi også selvfølgelig til at se alle vores fantastiske medlemmer i baren med en øl i hånden og muligheden for at netværke med en masse dyrlæger!

Der er konkurrencer med lækre præmier på dagen - så gå ikke glip af chancen 😉

Har I lyst til at stå i bar eller være i garderobe vil vi MEGET gerne have hjælp - I kan skrive jer på i vagtplanen her.

docs.google.com/spreadsheets/d/1qacY-cRBYHGXl0PKkKeDAXe6xrFfDcRZ6rFZmMrqDA8/edit#gid=0
OBS - kun steder med rød skrift, hvor der står "Stud", må ændres. Hvis man har lyst til at stå i bar - bemærk obligatorisk barmøde.
Er der nogen spørgsmål - kontakt cbrohave@gmail.com

Vi glæder os til at se jer til et brag af en fest !
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del

Til alle som har modtaget legatstøtte fra Lænkholm-legatet:

Som en del af uddelingen af legatmidler fra Lænkholmlegatet, forventer bestyrelsen en rejseberetning fra jeres respektive ture som gengæld for tildeling af penge fra legatet.

Beretningen skal indeholde en kort beskrivelse af jeres tur/ture og hvad I har lært/fået ud af jeres rejse - både personligt, men også fagligt.

Det skal fylde mellem en halv og én A4-side og det må gerne indeholde billeder, hvis I har lyst til at sende sådanne med også. Her må I også gerne give samtykke til at billeder må deles i eventuelle nyhedsbreve eller andre kanaler fra DDD. Hvis I ikke ønsker billederne eller jeres beretning delt, skriver I blot det i jeres mail.

Beretningen skal sendes til Ulrich Koch Mortensen på mail: ukm@fsek.dk og skriv gerne i emnefeltet: "Rejseberetning til Lænkholmslegatet".

Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte enten Ulrich på ovenstående mail eller Henrik Møller (årg. ´13) på mail: henm@sund.ku.dk.
... See MoreSee Less

Se på Facebook
·Del