Dit Medlemskab

Praktisk info om dit medlemskab

Finder du ikke den information du skal bruge på denne side, er du velkommen til at skrive til kasserne på kasserer@studmedvet.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi i kontortiden, som er tirsdage fra 17.15-17.45 på vores kontor på Rådet (Dyrlægevej 9). Vi har ikke kontortid i eksamens- eller mellemuger samt ferier.

Husk du kan trække dit medlemskab fra i SKAT.

Om betaling

Et medlemskab i VMF koster 150 kr/kvartal. Kontingent opkræves pr 1/9, 1/12, 1/3 og 1/6, og der betales forud. Medlemmer bosat i udlandet modtager girokort en gang om året og opkræves for hele året.
Du modtager opkrævningen med girokort. Du har mulighed for at tilmelde aftalen til betalingsservice (PBS), hvilket vi anbefaler. Det gør du ved brug af følgende link: https://www.ddd.dk/minside/betalingsservice/Sider/default.aspx
Du skal bruge deb.grp.nr. 00001 og dit medlemsnummer, som du finder bagpå Dansk Veterinærtidsskrift eller på dit girokort. Kan du ikke finde det, så skriv til os.

Orlov

Såfremt du ikke ønsker at betale kontingent under orlov, men stadig vil stå som fuldgyldigt medlem efter endt orlov, skal orlov meldes til kassererne. Dokumentation for orlov skal gives ved forevisning af bekræftelse fra studiekontoret. Du vil stadig have dit første års gratis medlemsskab hos DDD, efter endt uddannelse, men ikke modtage VMF-klistermærke, Dansk Veterinærtidsskrift og Kanylen.

Udmeldelse af foreningen

Hvis du ikke ønsker at være medlem af VMF mere, skal du give os skriftligt besked. Skriv til kasserene på kasserer@studmedvet.dk. Vi gør opmærksom på, at indbetalt kontingent ikke tilbagebetales jvf. vores vedtægter, samt at man ikke anses som udmeldt ved ophørt kontingentbetaling.

Ved flere ubetalte kontingenter, og manglende respons på rykkere, vil du blive udmeldt, men det manglende beløb skal stadig betales.

Adresseændring

Når du flytter, skal du ændre din adresse separat i DDD’s database, som overføres til VMF – det er ikke nok kun at ændre adressen i Folkeregisteret. Som medlem kan du oprette login til den lukkede del på DDD’s hjemmeside www.DDD.dk. Her kan du lave adresseændringer. Klik på ‘Opret login’ i menuen på forsiden. Du skal bruge dit medlemsnummer, som står bag på Dansk Veterinærtidsskrift og på dit girokort.
Hvis du ikke kan finde dit medlemsnummer, kan du skrive til os og få det.
Skifter du til en udenlandsk adresse, skal du skrive til os, da du ikke selv kan ændre det.

Bevis af medlemskab

Har du brug for at bevise dit medlemskab af VMF, fx i forbindelse med brug af ulykkesforsikring, så skriv en mail til os, og vi laver en bekræftelse på dit medlemskab, som vi returnerer til dig via mail.

Når du er færdiguddannet

Overføres du automatisk til DDD, hvor du får et års gratis medlemsskab, hvis du har været medlem af VMF hele din studietid.
Hvis du har tvivl eller spørgsmål, må du gerne skrive til vores kontakt i DDD, når du er færdiguddannet. Skriv til pl@fsek.dk

Direkte henvendelse

Er der tvivl om noget vedrørende dit medlemskab, bedes du kontakte Pia Lademann i DDD’s medlemsadministration, tlf 3913 1033 (direkte) eller pl@fsek.dk

Adam Gulmann ’18 & Christoffer Flyger ´16
kasserer@studmedvet.dk

/november 2019

4 tanker om "Dit Medlemskab"

  1. Hvis jeg var medlem i 6 måneder af det første gratis år, men så udmeldte mig, da jeg ikke så fordele for mig, men at jeg nu har brug for forsikringer i tryg og vil gerne deltage i VMF arrangementer, kan jeg så stadig få fordelene selvom jeg ikke er medlem fra studiestart?
    Jeg ser at der står under DDD medlemsfordele “gælder kun ved indmeldelse ved studiestart”

  2. Hej Xenia
    Jeg kan se du også har skrevet til os over mail, så jeg vil tillade mig at undlade at svare her. Du vil modtage et svar på mail hurtigst muligt.

    Mvh
    Helle Watson Kjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 6397 to the field below: