Dit Medlemskab

Praktisk info om dit medlemskab

Finder du ikke den information du skal bruge på denne side, er du velkommen til at skrive til kasserne på kasserer@studmedvet.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi i kontortiden, som er tirsdage fra 12.15-12.45 på vores kontor på Rådet (Dyrlægevej 9). Vi har ikke kontortid i eksamens- eller mellemuger samt ferier.

Husk du kan trække dit medlemskab fra i SKAT.

Om betaling

Et medlemskab i VMF koster 150 kr/kvartal. Kontingent opkræves pr 1/9, 1/12, 1/3 og 1/6, og der betales forud. Medlemmer bosat i Sverige modtager girokort en gang om året og opkræves for hele året. Kontingentrestance af mere end 6 ugers varighed, regnet fra forfaldsdatoen, kan medføre tab af medlemskab. Medlemsskabet bliver ikke automatisk annulleret ved manglende betaling og restancen fastholdes.
Du modtager opkrævningen med girokort. Du har mulighed for at tilmelde aftalen til betalingsservice (PBS), hvilket vi anbefaler. Det gør du ved brug af følgende link: https://www.ddd.dk/minside/betalingsservice/Sider/default.aspx
Du skal bruge deb.grp.nr. 00001 og dit medlemsnummer, som du finder bagpå Dansk Veterinærtidsskrift eller på dit girokort. Kan du ikke finde det, så skriv til os.

Orlov

Såfremt du ikke ønsker at betale kontingent under orlov, men stadig vil stå som fuldgyldigt medlem efter endt orlov, skal orlov meldes til kassererne. Dokumentation for orlov skal gives ved forevisning af bekræftelse fra studiekontoret.

Udmeldelse af foreningen

Hvis du ikke ønsker at være medlem af VMF mere, skal du give os skriftligt besked. Skriv til kasserene på kasserer@studmedvet.dk. Vi gør opmærksom på, at indbetalt kontingent ikke tilbagebetales jvf. vores vedtægter.

Adresseændring

Når du flytter, skal du ændrer din adresse separat i DDD’s database, som overføres til VMF – det er ikke nok kun at ændre adressen i Folkeregisteret. Som medlem kan du oprette login til den lukkede del på DDD’s hjemmeside www.DDD.dk. Her kan du lave adresseændringer. Klik på ‘Opret login’ i menuen på forsiden. Du skal bruge dit medlemsnummer, som står bag på Dansk Veterinærtidsskrift og på dit girokort.
Hvis du ikke kan finde dit medlemsnummer, kan du skrive til os og få det.
Skifter du til en svensk adresse, skal du skrive til os, da du ikke selv kan ændre det.

Bevis af medlemskab

Har du brug for at bevise dit medlemskab af VMF, fx i forbindelse med brug af ulykkesforsikring, så skriv en mail til os, og vi laver en bekræftelse på dit medlemskab, som kan afhentes på vores kontor.

Når du er færdiguddannet

Overføres du automatisk til DDD, hvor du får et års gratis medlemsskab, hvis du har været medlem af VMF hele din studietid.
OBS: I disse fusionstider, må du gerne skrive til vores kontakt i DDD, når du er færdiguddannet. Skriv til ag@ddd.dk – for en sikkerheds skyld.

Direkte henvendelse

Er der tvivl om noget vedrørende dit medlemskab, bedes du kontakte Alice Gottschalck i DDD’s medlemsadministration, tlf 3913 1033 (direkte) eller ag@ddd.dk.

Marianne Olsen ’14 & Steffen From ’13
kasserer@studmedvet.dk

/november 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 4760 to the field below: