Forsikring

Ulykkesforsikring
Den forsikring du automatisk får som medlem af VMF er en gruppeulykkesforsikring. Police og betingelser for ulykkesforsikringen finder du i menuen under “Forsikring” -> “Gruppeulykkesforsikring”. VMF’s ulykkesforsikring dækker alle betalende medlemmer og er en gruppeforsikring. Det betyder, at du automatisk er tilmeldt gruppeforsikringen, og at den ikke kan ændres. Ulykkesforsikringen dækker, hvis du kommer varigt til skade eller dør. Du kan altid tegne en privat ulykkesforsikring ved siden af din gruppeulykkesforsikring, hvis du gerne vil dækkes yderligere.

Her finder du den fulde police, prisliste og betingelser for gruppeulykkesforsikringen hos Tryg:
Police
Betingelser på engelsk
Betingelser
Prisliste 2016

Skadeanmeldelse via ulykkesforsikringen
Hvis du er kommet til skade, skal dette meldes til Tryg, tlf. 44 20 61 12.
Oplys police nr: 882-3.000.001.370. Husk at dette tlfnr. kun er til skadeanmeldelser!
Du skal bruge en bekræftelse på dit medlemskab. Den får du ved at sende en mail til os. Husk at skrive hvornår du er kommet til skade.


Private forsikringer
Det er en god idé at tegne forsikringer, der dækker dig mod indbrud, erstatningsansvar, tyveri og skade på indbo etc. Gennem VMF kan du tegne billige forsikringer hos Tryg. Du skal selv kontakte Tryg for at tegne dine private forsikringer.
Når du er færdiguddannet kan du ikke længere gøre brug af denne aftale. Husk derfor at melde dette til Tryg.

Billig familieforsikring til VMF’s medlemmer
VMF har i samarbejde med DDD indgået en ny og forbedret aftale med Tryg gruppeforsikring.
Fremover kan du købe en familieforsikring (indbo- og ansvarsforsikring), for 856 kroner om året. Forsikringen har en indbosum på 235.000 kroner og en lav selvrisiko på kun 1.170 kroner (beløb og summer er gældende i 2012). Hver opmærksom på at prisen kun gælder for en almindelig indboforsikring. Hvis du vil have tilvalg som fx uheld- og fejlforsikring, stiger prisen selvfølgelig lidt.
Den nye aftale er trådt i kraft 1. marts 2012. Har du allerede en familieforsikring via aftalen med VMF vil du få gælde af den nye pris næste gang du skal betale din forsikring. Her vil din præmie blive korrigeret for den lavere pris i hele 2012.

Hvordan får jeg den billige forsikring?
Du kan tegne dine private forsikringer (ansvar-, indbo- og rejseforsikring oa.) med fordelspris, ved at kontakte Tryg direkte på tlf 70 33 25 25 eller på mail gruppe@tryg.dk (gruppeforsikring). Oplys at du er dyrlægestuderende, og medlem af VMF.
Klik ind på www.tryggruppeforsikring.dk, hvis du vil læse mere om de forskellige forsikringer.

Se prisliste og betingelser her (2014-priser):
Prisliste


Spørgsmål?
Tryg Gruppeforsikring er en særlig afdeling i Tryg, som tager sig af VMF’s aftale. Husk at det altid er dem du skal kontakte, hvis du vil gøre brug af aftalen eller har spørgsmål til dine forsikringer.

Marianne Olsen ’14 & Steffen From ’13
kasserer@studmedvet.dk

/november 2016

4 tanker om "Forsikring"

 1. Hej,

  Jeg vil gerne i praktik i Sverige i vores mellemuge. Dækker ulykkesforsikring stadigvæk selvom jeg er i et andet land og det er udenfor skoletid?

  Vi har også 3 elektive uger på Mindre Husdyr diff, hvor jeg også gerne vil komme i praktik i Sverige. Der er det jo på skoletid. Dækker forsikring der?

  På forhånd tak!

 2. Hej Lisa,
  Hvis du kigger betingelserne (under Gruppeulykkesforsikring) igennem finder du svar på dine spørgsmål. Du er dækket i Sverige, og hele døgnet.
  Mange hilsner Bonnie, kasserer

 3. Hej.
  Er det rigtigt forstået at man ikke kan få indbo forsikring uden selvrisiko?
  På forhånd tak.

 4. Hej Isabelle
  Vi vil anbefale dig at tage kontakt til Tryg forsikring på tlf. 70 33 25 25.
  Du skal trykke 2 for erhverv og oplyse at du er medlem af DDD.
  Med venlig hilsen
  Informationsansvarlig Helle Watson Kjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 3020 to the field below: