VMF

VMF står for VeterinærMedicinsk Forening og er studenterforeningen for veterinærstuderende på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (KU SUND), og er hjemmehørende på Frederiksberg Campus. VMF sikrer de studerendes interesser på fakultetet og har et samarbejde med de andre studenterforeninger på Frederiksberg Campus.
VMF er også repræsenteret i diverse styrende organer på SUND, og på denne måde har medlemmerne direkte indflydelse på deres studieordning og det daglige liv på fakultetet.
VMF har også et tæt samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening (DDD) og sidder bl.a. med i DDD’s hovedbestyrelse.
VMF er meget aktiv både socialt og fagligt. VMF’s medlemmer arrangerer rusture, hjælper med at arrangere sociale arrangementer for medlemmerne, planlægger spændende faglige oplæg, holder gallafest, erhvervsmessen Input og meget mere! Alle medlemmer modtager også VMF’s medlemsblad “Kanylen” 6 gange om året sammen med DDD’s medlemsblad Dansk Veterinærtidsskrift.

Du kan se de mange forskellige fordele som du får som medlem under “Medlemsfordele”

Kontortider
VMF har kontor på “Rådet” på Dyrlægevej 9, og her er man altid velkommen, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp med noget studierelateret. Vi har kontortid tirsdage kl 12:15-12.45 (lukket i ferier, mellemuger og eksamensperioder).

VEDTÆGTER
Du kan læse VMF’s vedtægter her

REGNSKAB
VMF’s seneste regnskab og budget kan efterspørges hos kasserene på kasserer@studmedvet.dk.

KONTAKT
Hvis man har spørgsmål er man er velkommen til at besøge VMF’s hjemmeside www.studmedvet.dk eller kontakte VMF på vmf@studmedvet.dk.

Veterinærmedicinsk Forening
Dyrlægevej 9
1870 Frederiksberg C

/December 2022

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 9232 to the field below: