Speciale

SPECIALE

For studerende på kandidaten i veterinærmedicin, er det muligt at få adgang til et kursusrum med nuværende og relevante specialer. Disse opdateres hvert semester, hvor nye specialer vil være at finde, i et helt nyt kursusrum. Derfor skal man som studerende skrive en ny mail til studiesekretæren, hvis man vil have adgang til kursusrummet for endnu et semester. For at få adgang til dette kursusrum skal man sende en mail til studiesekretæren Jeanette Ipsen på mail: jeanette.ipsen@sund.ku.dk

SPECIALER PÅ DTU / SSI
Der er mulighed for, at skrive speciale i samarbejde med en virksomhed eller institution uden for KU SUND, dog med en medvejleder på KU SUND. DTU Veterinærinstituttet har en del specialer relevante for veterinærer. På deres hjemmeside ligger en opdateret lister over de mulige specialer (klik).

Statens Serum Institut ligger også op til samarbejde med studerende – se mere her

Du kan også altid selv henvende dig til erhvervslivet og brancheorganisationer og spørge om nuværende og fremtidige projekter, hvor du måske kunne gøre en forskel! Nogle gange er det kun fantasien som sætter grænser.
Er du fx interesseret i produktionsdyr, kan du forhøre dig hos SEGES.

/september 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 3815 to the field below: