Mara North Dog Health Project

Er du rejselystende, muligvis med en destination i Afrika, Kenya, og vil du gerne kombinere det med studiet? – Så skal du læse med her!

Projektet hedder Mara North Dog Health Project, og turen går til Kenya. Projektet giver veterinærstuderende mulighed for at øve deres kliniske færdigheder i den smukke Masai Mara, Kenya. Ti frivillige studerende fra 3 nationaliteter mødes for at lære og arbejde med det kombinerede mål at forbedre velfærd for hunde i dette landdistrikt og opbygge positive internationale relationer med masaierne. Klinisk arbejde inkluderer vaccination og neutralisering af hunde. Alt klinisk arbejde, der udføres, vil blive nøje overvåget af en kvalificeret veterinær, og studerende vil være fuldt understøttet i alle aspekter af projektet.

Der er her linket til 3 dokumenter med nærmere information og ellers kan der rettes kontakt til Rikke Langebæk.

De tre dokumenter; 1, 2, 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 9630 to the field below: