Dyrlægernes Dag og DDDs generalforsamlinger 2017

Invitation af studerende

Den Danske Dyrlægeforening vil gerne invitere dig til at deltage i det faglige program ved Dyrlægernes Dag fredag den 6. oktober 2017, der afholdes i forbindelse med Dyrlægeforeningens generalforsamling i Vingsted. Programmet er alsidigt og giver rig mulighed for at få indsigt i forskellige veterinære arbejdsområder. Der vil være en bred faglig deltagergruppe og derfor god mulighed for at netværke på tværs af fagområder.

Hovedtemaet er ”Nye teknologiske landvindinger i dyrlægeverdenen” – et højaktuelt emne, som vil blive belyst i flere parallelle spor.

Formålet med dagens program er at vise, hvilken vej den teknologiske udvikling går, og hvad vi kan vente os ud i fremtiden.

Foredragsholder, journalist og studievært Nikolai Sonne vil sætte rammen for dagen med et foredrag om teknologi og udvikling.

Derudover vil der blandt andet være indlæg, der handler om:

  • Nye teknologiske landvindinger
  • Telemedicin i sundhedsarbejdet
  • Opsporing af halthed hos køer
  • Ny teknologi og bæredygtig fødevareproduktion
  • Telerehabilitering – smådyr og heste
  • Anvendelse af AnyBody-teknologien på dyr
  • Telemedicin i svinepraksis
  • Brug af Big Data og IoT i mælkeproduktion
  • Fra svine- til melormeproducent

 

Det koster 1.480 kr. + moms at deltage i arrangementet, men hvis du er medlem af VMF, skal du kun betale 250 kr. inkl. moms, der dækker udgiften til pause- og frokostforplejningen.

Hvis du ikke er medlem af VMF, er du også velkommen til at deltage på samme vilkår, hvis du tegner et medlemsskab af VMF som koster 150 kr. kvartalet.

Du tilmelder dig via DDD´s hjemmeside: https://www.ddd.dk/nyheder/kursuskalender/Sider/Arrangement.aspx#/K2017096

Senest tilmelding d. 22. september 2017

Du tegner et medlemsskab af VMF via DDD´s hjemmeside: https://www.ddd.dk/omddd/blivmedlem/Sider/default.aspx

NB! Under fanebladet ” Joboplysninger” skal du angive at du er studerende på KU. Dette gør du ved at taste ”Studerende på” i feltet ”Firmanavn” og derefter klikke på søg.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anita Christensen på telefon 39 13 10 35 eller via mail ach@ddd.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 6827 to the field below: