Studierelevant job for interesserede i administration og professionelt samarbejde!

Er du interesseret i få kendskab til hvordan andre veterinære universiteter i Europa kvalificerer sig og samtidigt få en fod indenfor i det professionelle arbejde, der ligger i at kvalitets sikre de veterinære uddannelser i Europa? Så har du nu muligheden for at få en værdifuld tilføjelse til dit CV ved at tage del i det europæiske akkrediterings-team, EAEVE, der rejser rundt og besøger veterinærskoler i hele Europa.

Der er tale om et lønnet job et par dage, ca. 1 gang om året med rejseudgifter, kost og logi betalt.

Det er meget enkelt, du skal sådan set bare markere din anerkendelse ved, at like dette opslag (Facebook). Afhængigt af, hvor stor interessen bliver, tager vi stilling til om vi skal reklamere flere pladser i panelet.

For mere information om organisationen bør du se følgende hjemmeside: http://www.eaeve.org/about-eaeve/mission-and-objectives.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

For spam filtering purposes, please copy the number 8509 to the field below: