Bachelor- eller specialeprojekt hos Komparativ Pædiatri og Ernæring

Står du og skal til at skrive enten bachelor- eller speciale til efteråret 2020 eller foråret 2021, så læs med her.

Du har nu muligheden for at skrive et alsidigt bachelor- eller specialeprojekt, som både kan omfatte klinik, ernæring og farmakologi, og som bidrager med viden for både mennesker og dyr?

Så kan det være at forskningsgruppen Komparativ Pædiatri og Ernæring er noget for dig. De udfører studier i for tidligt fødte grise. Vores følsomme dyremodel danner grundlaget for betydningsfuld viden for nyfødte individer, både mennesker og dyr, hvor en stor del af studierne er rettet mod at øge overlevelse og trivsel for tidligt fødte børn. Studierne kan undersøge alt fra test af nye mælkediæter til fækal transplantation og sepsis og kombinerer forskning indenfor både neurovidenskab, tarm-hjerne barriere, tarmsundhed og immunsystemet.

Du kan læse mere og projektet her.

SPECIALE PROJEKR I EFTERÅRET 2020 ELLER FORÅRET 2021

Står du og skal til at skrive speciale i efteråret 2020 eller foråret 2021, så læs med her.

Går du og leder efter et spændende og ikke mindst lærerigt specialeprojekt i 2020/2021? Har du interesse for patologi, diagnostik, histopatologi og/ eller mikrobiologi – så er der mulighed for mange spændende projekter hos Forskningsgruppen for Smådyr og Vildtpatologi.
Det omhandler bl.a. Virusinfektioner hos vildtlevende rovdyr, Eksperimentel behandling af nekrotiserende
pododermatitis hos mink, In situ diagnostik af protozoinfektioner hos husdyr – Neospora caninum, Toxoplasma gondii og mange andre interessante emner, som du kan læse meget mere om her.

Synes du derimod at dyremodeller, bakterier, inflammation og histologi er mere spændende eller interesserer du dig mere for immunhistokemi og inflammation, kan du læse mere her.

Husk også det er muligt på studmedvet.dk’s startsside, at se en række tidligere opslag vedrørende speciale projekter.