Mara North Dog Health Project

Er du rejselystende, muligvis med en destination i Afrika, Kenya, og vil du gerne kombinere det med studiet? – Så skal du læse med her!

Projektet hedder Mara North Dog Health Project, og turen går til Kenya. Projektet giver veterinærstuderende mulighed for at øve deres kliniske færdigheder i den smukke Masai Mara, Kenya. Ti frivillige studerende fra 3 nationaliteter mødes for at lære og arbejde med det kombinerede mål at forbedre velfærd for hunde i dette landdistrikt og opbygge positive internationale relationer med masaierne. Klinisk arbejde inkluderer vaccination og neutralisering af hunde. Alt klinisk arbejde, der udføres, vil blive nøje overvåget af en kvalificeret veterinær, og studerende vil være fuldt understøttet i alle aspekter af projektet.

Der er her linket til 3 dokumenter med nærmere information og ellers kan der rettes kontakt til Rikke Langebæk.

De tre dokumenter; 1, 2, 3

KALDER ALLE VETERINÆR KANDIDATSTUDERENDE I 2020

VINORDIC inviterer tirsdag d. 10. marts 2020 kl 15.30-21.00 til oplægget “En dag om veterinærmedicin“. Her vil der komme en række oplægsholdere fra forskellige praksis, den veterinære lægemiddelindustri, Lægemiddelstyrelsen og Life Science.

Fanger dette din interesse, eller vil du gerne vide mere om området, så læs invitationen fra VINORDIC, hvor alle de sprøde informationer om, hvad dagen byder på fremgår!

Tilmeldningsfristen er d. 10 februar 2020

Skærmbillede 2020-01-07 kl. 19.02.22

Første indstillingsrunde af Saly’s hest – årets underviser på Veterinærmedicin

NU er det igen blevet tid til at kåre årets underviser på Veterinærmedicin. Så har du haft en underviser, der er bedre end de fleste, har du nu chancen for at indstille vedkommende til den hædersfulde pris: Saly’s Hest.
Du kan nominere undervisere fra hele din studietid, så havde du en knald god underviser tilbage i blok 4 før sommerferien, så glem dem ej! Vi vægter en god velformuleret og godt begrundet indstilling højt.
Prisen er en efterkommer af Den Gyldne Tyr, som har eksisteret på Frederiksberg Campus siden 1990.
Med den æresfulde titel som årets underviser på Veterinærmedicin følger en pengepræmie, et indgraveret dørskilt og æren af ét års ejerskab af Saly’s Hest-statuetten.
Overrækkelsen af Saly’s Hest foregår under fortovscaféen til Smediefesten 2020.
Følg linket og begrund, hvorfor netop din yndlingsunderviser fortjener denne fornemme pris!
Fristen for 1. runde af indstillinger er d. 24/12 2019.
Vi glæder os til at høre fra jer!
Mvh Udvalget for Saly’s Hest