Hjælpelærer søges til anatomi, histologi og biokemi

Er du interesseret i et studiejob som hjælpelærer ved Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab? Der er tre stillinger som hjælpelærere, som ønskes besat fra den 1. oktober 2017 eller snarest derefter. Stillingen er en deltidsstilling med max 250 timer pr. år. Stillingen er midlertidig og udløber den 31. december 2020.

Ansøgningsfrist er senest den 24. September 2017.

Læs nærmere om stillingerne og ansøg her

Ekstraordinær kontortid onsdag d. 13/9 kl 17.15-17.45.

Har du svært ved at nå vores normale kontortid tirsdag på grund af undervisning i Taastrup eller anden klinik undervisning? Eller nåede du ikke at få din velkomstgave tirsdag?

Fortvivl ikke! Vi holder ekstraordinært åbent 17.15-17.45 for dig, hvor du kan komme og få alt fra VMF klistermærket til velkomstgave. Der vil ligeledes være mulighed for at købe tasker og trøjer som altid.

*velkomstgaven er kun til de nyindmeldte 1. års studerende. 

Medlemsrabat på årskort i Zoo

Så er der igen tilbud på årskort til Zoo og det skal da udnyttes!

Vi har fået en firmaaftale og et aftalenr. som skal indtastes her: http://www.zoo.dk/firmaaftale/ og så bliver der automatisk fratrukket de 20 % i perioden 4/9-1/10-2017. Normalprisen for et voksen-årskort er 440 kr. – I får kortet til 352 kr.

Skriv til infoansvarlig@studmedvet.dk for at få aftalenr. og skriv “årskort” i emnefeltet.

Tilbuddet gælder kun nytegning af årskort, man kan derfor ikke forny et allerede eksisterende årskort.

Efter købet modtager man en pdf med en voucher, som man medbringer i Zoo. Her vil voucheren blive ombyttet med et ”rigtigt” årskort med et personligt billede på. Årskortet virker fra den dag det købes på webshoppen.

Aftalen er opsat så man ”kun” kan købe 5 årskort pr. transaktion, ønsker man at købe mere end 5 kort, så foretager man blot et nyt køb.

Vi kørte, i samarbejde med Zoo, et lignende tilbud sidste år i vinters, og det forventes at dette tilbud bliver aktuelt igen så de medlemmer der købte et årskort sidste vinter kan købe et nyt årskort igen til den tid. Vi skriver ud til jer, når dette bliver aktuelt.

Dyrlægernes Dag og DDDs generalforsamlinger 2017

Invitation af studerende

Den Danske Dyrlægeforening vil gerne invitere dig til at deltage i det faglige program ved Dyrlægernes Dag fredag den 6. oktober 2017, der afholdes i forbindelse med Dyrlægeforeningens generalforsamling i Vingsted. Programmet er alsidigt og giver rig mulighed for at få indsigt i forskellige veterinære arbejdsområder. Der vil være en bred faglig deltagergruppe og derfor god mulighed for at netværke på tværs af fagområder.

Hovedtemaet er ”Nye teknologiske landvindinger i dyrlægeverdenen” – et højaktuelt emne, som vil blive belyst i flere parallelle spor.

Formålet med dagens program er at vise, hvilken vej den teknologiske udvikling går, og hvad vi kan vente os ud i fremtiden.

Foredragsholder, journalist og studievært Nikolai Sonne vil sætte rammen for dagen med et foredrag om teknologi og udvikling.

Derudover vil der blandt andet være indlæg, der handler om:

  • Nye teknologiske landvindinger
  • Telemedicin i sundhedsarbejdet
  • Opsporing af halthed hos køer
  • Ny teknologi og bæredygtig fødevareproduktion
  • Telerehabilitering – smådyr og heste
  • Anvendelse af AnyBody-teknologien på dyr
  • Telemedicin i svinepraksis
  • Brug af Big Data og IoT i mælkeproduktion
  • Fra svine- til melormeproducent

 

Det koster 1.480 kr. + moms at deltage i arrangementet, men hvis du er medlem af VMF, skal du kun betale 250 kr. inkl. moms, der dækker udgiften til pause- og frokostforplejningen.

Hvis du ikke er medlem af VMF, er du også velkommen til at deltage på samme vilkår, hvis du tegner et medlemsskab af VMF som koster 150 kr. kvartalet.

Du tilmelder dig via DDD´s hjemmeside: https://www.ddd.dk/nyheder/kursuskalender/Sider/Arrangement.aspx#/K2017096

Senest tilmelding d. 22. september 2017

Du tegner et medlemsskab af VMF via DDD´s hjemmeside: https://www.ddd.dk/omddd/blivmedlem/Sider/default.aspx

NB! Under fanebladet ” Joboplysninger” skal du angive at du er studerende på KU. Dette gør du ved at taste ”Studerende på” i feltet ”Firmanavn” og derefter klikke på søg.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anita Christensen på telefon 39 13 10 35 eller via mail ach@ddd.dk.

MSD Animal Health & FVE Scholarship program 2017

Så er programmet for 2017 offentliggjort.

De søger i år 36 studerende (2. og 3. års) og tager ved udvælgelsen højde for diversiteten og de finansielle behov.

Det opfodres til at egnede studerende søger dette for at blive en af de 36 studerende fra hele verdenen og kan repræsentere danmark.

Ansøgninger kan sendes til: stagiaire@fve.org

Ansøgningsfrist er d. 15. september 2017

Læs programmet her og find hjemmesiden her.